Käyttöehdot

The document will be updated as soon as suitable solutions for the event management, product creation, payments, and funds distribution will be installed

Yleistä

Lähtökohtaisesti ilmoittautumisjärjestelmä ei vastaa minkään tapahtuman järjestämisestä, laillisuudesta, hallinnoinnista tai hinnoittelusta. Ilmoittautumisjärjestelmä on vain portaali, jonka avulla tapahtuman järjestäjä ja asiakas kohtaavat. Rahaliikenteen vastuu on lähtökohtaisesti Paytrail -yhtiöllä ja heidän vastuulausekkeidensa mukainen. https://www.paytrail.com/sopimukset-ja-ehdot

Verkkokauppa

Verkkokauppaa ja ilmoittautumisjärjestelmää, sekä INGO tuotemerkkiä hallinnoi July Partners Oy, Y-tunnus 0656705-9. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.ingo.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin ja ennenkaikkea tilaisuuden järjestäjän vaatimiin erityisehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Viitenumeron
  • Pankkitilinumeromme
  • Laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

Reklamaatiot

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tilaisuuden järjestäjään.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mahdolliset peruutukset ja palautukset täytyy neuvotella tilaisuuden järjestäjän kanssa.

Ongelmatilanteet järjestelmän toimivuudessa

Mikäli huomaat ongelmia ilmoittautumisjärjestelmässä niin ota yhteys ilmoittautumispalvelu@ingo.fi. Tapahtumaan liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa käyttöehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin käyttöehtoihin. July Partners Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. July Partners Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.