Ladataan Tapahtumat

Äänimaljahoito

6 lokakuun, 2021 - 31 joulukuun, 2023

Äänimaljahoito syvärentouttaa ja hoitaa sinua. Hoidossa soitetaan Tiibetiläisiä  äänimaljoja sekä kehon vieressä että tuoden äänimaljat kehollesi. Soitto on lempeää mutta ääniaallot matkaavat syvälle kehoosi ja vaikutus on vahva.

Hoidossa lepäät viltillä peitettynä. Voit tulla hoitoon yksin tai ottaa kaveriksi ystävän, puolison tai lapsen. Ota oma tyyny ja pikku viltti mukaan, rennot vaatteet ja villasukat. IHANA LAHJA YSTÄVÄLLE, RAKKAALLE, LAPSELLE! 

Hinta 60€/60-75min yksilöhoito, ja parihoito 90€/75-90min. Ryhmärentoutukseen paikka tästä 25€. Voit ostaa myös lahjakortin, jonka lähetän sähköisesti spostiisi!

Ota yhteyttä ja sovitaan aika. Mahdollisuus kotikäyntiin Oulun alueella.

LISÄTIEDOT:  Äänimaljahoitoa ei suositella jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä, tai jos sinulla on sydämentahdistin. Raskaana olevat ovat tervetulleita joogaan ja sointukylpyyn.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Äänimaljahoito yhdelle
Äänimaljahoito 1 hlö
60,00 (sis.alv)
Unlimited
Äänimaljahoito kahdelle
Äänimaljahoito parihoitona.
90,00 (sis.alv)
Unlimited
Ryhmärentoutus
Tällä lipulla voit ostaa paikan itsellesi tai lahjaksi ryhmärentoutustunnille. Katso toteutusajankohdat balsan.fi sivulta.
25,00 (sis.alv)
Unlimited

Jaa tapahtuma

Lisätiedot

Alkaa:
6 lokakuun, 2021
Loppuu:
31 joulukuun
Hinta:
25,00€ - 90,00€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.balsan.fi

Järjestäjä

Balsan
Sähköposti:
sanna.rousu@balsan.fi
Näytä Järjestäjän kotisivut