Ladataan Tapahtumat

Äänimaljarentoutukset 2022

21 joulukuun, 2022 @ 18:30 - 19:45

Sointukylpy syvärentouttaa, palauttaa ja hoitaa sinua. Tunnilla soitetaan Tiibetiläisiä  äänimaljoja, gongeja, kosheja, thingsoja ja sadekeppiä. Soitto on lempeää ja saat matkata soiton viemänä – joka kerta kokemus on erilainen. Äänet rauhoittavat niin että saatat jopa nukahtaa.

Aloitamme kevein kehon avauksin, jonka jälkeen pääset lepäämään viltin lämpöön. Ota oma tyyny ja pikku viltti mukaan, rennot vaatteet ja villasukat.  Tunnin päätteeksi jaetaan kokemukset (halutessasi) ja nautitaan teetä.

Aika: Ke 21.12. klo 18.30-19.45

PAIKKA: Uusikatu 35, 90100 Oulu (Tapahtumakellari Pohoja), käynti Nummikadun puolelta 

HINTA: 25€/krt, kokonaiskesto 75 min. Voit maksaa myös Smartum, ePassi tai EdenRed korteilla – ilmoittaudu silloin sähköpostilla sanna.rousu@balsan.fi tai whatsapp 0400472975. 

LISÄTIEDOT:  Sointukylpyä ei suositella jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä, tai jos sinulla on sydämentahdistin. Jos sinulla on liikuntarajoitteita tai jokin terveydellinen asia mietityttää, niin ota yhteyttä sanna.rousu@balsan.fi. Raskaana olevat ovat tervetulleita joogaan ja sointukylpyyn.

PERUUTUSEHDOT: Ilmoittautuminen on sitova, esteen sattuessa voit myydä lippusi eteenpäin. Mikäli koronan tai muun takia joudutaan tapahtuma perumaan niin voit osallistua uutena ajankohtana tai maksu palautetaan.

OHJAAJA: Sanna Rousu on kouluttautunut äänimaljahoitaja, ja joogaopettaja.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
ei enää saatavilla

Jaa tapahtuma

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisätiedot

Päivämäärä:
21 joulukuun, 2022
Aika:
18:30 - 19:45
Hinta:
Vapaa - 25.00€
Kotisivu:
www.balsan.fi

Paikka

Tapahtumakellari Pohoja
Uusikatu 35
Oulu, 90100 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Balsan
Sähköposti:
sanna.rousu@balsan.fi
Näytä Järjestäjän kotisivut