Ladataan Tapahtumat

Äänimaljarentoutus

8 lokakuun @ 19:00 - 20:30

Sointukylpy syvärentouttaa, palauttaa ja hoitaa sinua. Tunnilla soitetaan Tiibetiläisiä  äänimaljoja, gongeja, kosheja, thingsoja ja sadekeppiä. Soitto on lempeää ja saat matkata soiton viemänä – joka kerta kokemus on erilainen. Äänet rauhoittavat niin että saatat jopa nukahtaa.

Aloitamme kevein kehon avauksin, jonka jälkeen pääset lepäämään viltin lämpöön. Ota oma tyyny ja pikku viltti mukaan, rennot vaatteet ja villasukat.  Tunnin päätteeksi jaetaan kokemukset (halutessasi) ja nautitaan teetä.

RYHMÄRENTOUTUKSIEN AJAT SYKSYLLÄ 2021:

Pe 8.10. klo 19-20.30

Pe 19.11. klo 19-20.30

Pe 3.12. klo 19-20.30

PAIKKA: Casa Maria – Hintantie 14b, Oulu.

HINTA: 25€/krt, kokonaiskesto 75-90min. Voit maksaa myös Smartum, ePassi tai EdenRed korteilla ilmoittautumalla spostilla sanna.rousu@balsan.fi

LISÄTIEDOT:  Sointukylpyä ei suositella jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä, tai jos sinulla on sydämentahdistin. Jos sinulla on liikuntarajoitteita tai jokin terveydellinen asia mietityttää, niin ota yhteyttä sanna.rousu@balsan.fi. Raskaana olevat ovat tervetulleita joogaan ja sointukylpyyn.

PERUUTUSEHDOT: Ilmoittautuminen on sitova, esteen sattuessa voit myydä lippusi eteenpäin. Mikäli koronan tai muun takia joudutaan tapahtuma perumaan niin voit osallistua uutena ajankohtana tai maksu palautetaan.

OPPAAT: Sanna Rousu on kouluttautunut äänimaljahoitaja, ja joogaopettaja.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
ei enää saatavilla

Jaa tapahtuma

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiedot

Päivämäärä:
8 lokakuun
Aika:
19:00 - 20:30
Hinta:
€25.00
Tapahtumaluokat:
,
Näytä Tapahtuma WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Casa Maria
Hintantie 14b
Oulu, 90500 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0400472975

Järjestäjä

Balsan
Sähköposti:
sanna.rousu@balsan.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto