Ladataan Tapahtumat

AcuYin – Sielun Sadonkorjuu työpaja 25.9.

25 syyskuun, 2022 @ 13:00 - 15:30

AcuYin – Sielun Sadonkorjuu – kirkasta ajatuksesi ja varastoi tärkeimmät oivallukset!

Tässä työpajassa tulet kokemaan yinjoogan juurevat asennot sekä akupainannan hoitavat hyödyt samalla kertaa. Harjoituksessa asetut mukavasti apuvälinein tuettuna asentoon ohjaajien avustamana. Asennon auttaessa kehoasi kohti vakaampaa olemista, ohjaajat avustavat sinut vielä syvemmän kokemuksen pariin akupisteitä painaen. AcuYin -harjoituksen jälkeen laskeudumme syvärentouttavaan sointukylpyyn, Tiibetiläisten äänimaljojen hoitoon.

Teemana tässä ajankohdassa on maa -elementti ja sielun sadonkorjuu: haemme maan vakaudesta selkeyttä muutokseen ja siivilöimme tärkeimmät oivallukset talteen. Tästä tasapainontilasta on helpompi antaa huolien kaikota kepeästi leijuvien horsmanhaituvien lailla kauemmaksi. Maa -elementin harjoituksessa tuetaan ruoansulatusta, keskittymistä ja ajatuksen kirkastumista. Tule kokemaan voimasi palautuminen takaisin ytimeesi!

Aika: sunnuntaina 25.9.2022 klo 13-15.30

Paikka: Uusikatu 35, 90100 Oulu (Tapahtumakellari Pohoja)

Suuntaa-antava ohjelma:

  • 13.00-14.45 AcuYin
  • 14.45-15.15 Syvärentouttava sointukylpy
  • 15.15-15.30 Loppupiiri teen kera

Hinta: Early-bird 15.9. asti 59 EUR (ALV10%), sen jälkeen 69€. Voit maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred) – ilmoittaudu siinä tapauksessa sanna.rousu@balsan.fi.

Kenelle: Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Huomioithan kuitenkin, että työpaja ei sovellu akuuteissa lääketieteellistä hoitoa vaativissa tilanteissa. Varmistathan osallistumisesi hoitavalta taholta. Jos sinulla on liikuntarajoitteita tai jokin terveydentilaasi liittyvä asia mietityttää, niin ota rohkeasti yhteyttä sanna.rousu@balsan.fi, annamyoga@outlook.com

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, esteen sattuessa voit myydä lippusi eteenpäin. Mikäli tapahtuma järjestäjien vuoksi joudutaan perumaan/siirtämään, voit joko osallistua uutena ajankohtana tai maksu palautetaan. Minimiosallistujamäärä jotta kurssi toteutuu on 8hlö.

Ohjaajat: Työpajan ohjaajina toimivat Sanna Rousu ja Anna-Maija Kiviniemi. Sanna on joogaopettaja (RYT-500) ja äänimaljahoitaja, jonka mielestä joogan ilo, lempeys ja voima kuuluu ihan kaikille. Anna-Maija on fysioterapeutti/joogaopettaja (RYT200) sekä AcuYin -joogan kehittäjä, joka yhdistää syvälämmintä kohtaavaa joogaohjausta sekä pitkän linjan fysioterapiaosaamista.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
ei enää saatavilla

Jaa tapahtuma

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisätiedot

Päivämäärä:
25 syyskuun, 2022
Aika:
13:00 - 15:30
Hinta:
Vapaa - 59.00€
Kotisivu:
www.balsan.fi

Paikka

Tapahtumakellari Pohoja
Uusikatu 35
Oulu, 90100 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Balsan
Sähköposti:
sanna.rousu@balsan.fi
Näytä Järjestäjän kotisivut