Ladataan Tapahtumat

AcuYin – sydän säteillen kohti kesää

18 kesäkuun, 2022 @ 13:00 - 15:30

Tässä työpajassa tulet kokemaan yinjoogan rentouttavan avaavat asanat sekä akupainannan hoitavat hyödyt samalla kertaa. Harjoituksessa asetut mukavasti apuvälinein tuettuna asanaan ohjaajien avustamana.  Asanan auttaessa kehon virtauksia avautumaan, ohjaajat avustavat sinut vielä syvemmän kokemuksen pariin akupisteitä painaen. AcuYin -harjoituksen jälkeen laskeudumme syvärentouttavaan sointukylpyyn, Tiibetiläisten äänimaljojen hoitoon.

Teemana tässä ajankohdassa ovat kesä ja kiinalaisen lääketieteen mukaan tuli -elementti. Tuli -elementtiin liitetään ilo, kasvu sekä liike. Keskiössä on sydänmeridiaani, tuo syvimmän olemuksen valtaistuin. Työpajassa tulet tietoiseksi sydämen toiveista ja annat kesävalon johdattaa kasvuun. Nyt on aika ravita syvintä potentiaaliamme ja toivottaa runsaus tervetulleeksi!

Aika: lauantai 18.6.2022 klo 13-15.30

Paikka: Niilontie 24, 90120 Oulu

Ohjelma:

13.00-14.45 AcuYin

14.45-15.15 Syvärentouttava sointukylpy

15.15-15.30 Loppupiiri teen kera

Hinta: Early-bird 5.6. asti 59 EUR (ALV10%), sen jälkeen 69€

Kenelle: Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Huomioithan kuitenkin, että työpaja ei sovellu akuuteissa lääketieteellistä hoitoa vaativissa tilanteissa. Varmistathan osallistumisesi hoitavalta taholta. Jos sinulla on liikuntarajoitteita tai jokin terveydentilaasi liittyvä asia mietityttää, niin ota rohkeasti yhteyttä. Tämä harjoitus ei sovi mikäli olet raskaana. sanna.rousu@balsan.fi, annamyoga@outlook.com

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, esteen sattuessa voit myydä lippusi eteenpäin. Mikäli tapahtuma joudutaan koronan tai muun syyn takia perumaan, voit joko osallistua uutena ajankohtana tai maksu palautetaan.

Ohjaajat: Työpajan ohjaajina toimivat Sanna Rousu ja Anna-Maija Kiviniemi. Sanna on joogaopettaja (RYT-500) ja äänimaljahoitaja, jonka mielestä joogan ilo, lempeys ja voima kuuluu ihan kaikille. Anna-Maija on fysioterapeutti/joogaopettaja (RYT200) sekä AcuYin -joogan kehittäjä, joka yhdistää syvälämmintä kohtaavaa joogaohjausta sekä pitkän linjan fysioterapiaosaamista.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
ei enää saatavilla

Jaa tapahtuma

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisätiedot

Päivämäärä:
18 kesäkuun, 2022
Aika:
13:00 - 15:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.balsan.fi

Paikka

ONV
Niilontie 24
Oulu, 90120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Balsan
Sähköposti:
sanna.rousu@balsan.fi
Näytä Järjestäjän kotisivut