Loading Events

Anu Karoliinan viikkotunnit Oulussa

July 5, 2022 @ 17:30 - July 28, 2022 @ 20:15

Joogaa Anu Karoliinan kanssa koko heinäkuu Oulussa valoisalla ja tilavalla Kasarmiklubin klubisalilla!

Jo perinteiset Anun heinäkuun viikkotunnit Oulussa jatkuvat tänäkin kesänä. Paikka vain vaihtuu, mutta sama lämmin tunnelma pysyy! Olet tervetullut joogaamaan viikkotunneille heinäkuun ajan 5.-28.7. seuraavasti:

  • Ti klo 17.30-18.45 Organic Flow
  • Ti klo 19.00-20.15 Yin-jooga
  • To klo 17.30-18.45 Yoga Pranala
  • To klo 19.00-20.15 Yin-jooga

HUOM! (Poikkeus viikolla 29, kasarmisalin varaustilanteen vuoksi torstain tunnit joudutaan pitämään keskiviikkona 20.7)

Hinnasto:

  • Koko heinäkuu rajattomasti 79€
  • 5-kerran kortti  59€
  • Drop-in kertakäynti 15€

Tuntikuvaukset: 

Yin-jooga – Yin-jooga on rauhoittava joogaharjoitus, jossa viivytään lattiatason asennoissa pitkään. Yin-jooga perustuu traditionaalisen kiinalaisen lääketieteen meridiaanioppiin, sekä viiden elementin teoriaan. Harjoitus hoitaa kehoasi syvältä, erityisesti faskiakudoksia, rauhoittaa hermostoasi sekä mieltäsi. Yin-jooga on meditatiivinen harjoitus joka kehittää tietoisuustaitojasi ja rentouttaa koko olemuksesi auvoiseen tilaan. Tunti sopii kaikille joogeille.

Organic Flow – Tällä tunnilla asana-harjoituksesi rakentuu orgaanisesti sisältä ulospäin – lempeästi ja pakottamatta. Liikkeen ja hengityksen saumaton yhteistyö, sekä kehotietoisuus ovat avaimia flow-tilaan. Luota kehoosi ja sen viisauteen ja voit olla voimakas ja virtaava yhtäaikaa. Tunti koostuu hengitysharjoituksesta, asanaharjoituksesta, sekä meditatiivisesta loppurentoutuksesta. Opi tuntemaan itsesi syvemmin tämän embodied-tyyppisen joogaharjoituksen avulla. Tunti on liikkuva ja energinen, mutta lempeä. Tunti sopii kaikille joogelle, mutta parhaiten jo vähän ennestään jooganneille.

Yoga Pranala – Eksklusiivisesti viikkotunteina vain täällä, ainoana Suomessa! Yoga Pranala on intuitiivinen lempeä joogaharjoitus joka keskittyy siihen että tulemme tietoisiksi energiakehostamme. Tämä harjoitus yhdistää Balilaisten parantajien mudraperinteen kehotietoiseen flow-joogaan. Yoga Pranala harjoitus auttaa sinua tulemaan tutummaksi oman elämänvoimasi kanssa ja sitä kautta voimakkaammaksi kohtaamaan arjen haasteet. Harjoitukseen kuuluu asanan lisäksi meditaatio-, mudra- ja hengitysharjoituksia. Tunti sopii kaikille joogeille.

Opettajasta: Anu Karoliina on suomalaislähtöinen, kansainvälistynyt joogaopettaja ja auringon lapsi. Viime talven hän on viettänyt henkisessä kodissaan, Balilla, mutta palaa taas kesällä muuttolinnun lailla Suomeen opettamaan ja nauttimaan pohjolan suvesta ja jakamaan kaikkea maailmalla oppimaansa. Anun erikoisuutena on balilaislähtöinen Yoga Pranala, jota hän tällä hetkellä opettaa ainoana suomenkielellä.

Anun opetustyyli on selkeä, mutta salliva, orgaaninen ja virtaava. Hän opettaa kehotietoisuudesta käsin ja kokemuksellisuutta korostaen. Hän luo vaivatta rennon ja rauhallisen tunnelman tunneillensa. Anu Karoliina luo tunneista aina kokonaisvaltaisen tuntielämyksen myös äänimaailman kautta. Näillä tunneilla sinulla on vapautta ja tilaa, sekä turvallinen ympäristö todella antautua harjoituksellesi juuri sellaisena kuin olet.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Tule kokemaan todellinen olemuksesi joogan kautta!

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
July 5, 2022 @ 17:30
End:
July 28, 2022 @ 20:15
Cost:
15,00€ – 79,00€
Website:
https://www.anukaroliina.com/

Venue

Kasarmiklubi
Upseerinkatu 8
Oulu, 90130
+ Google Map
View Venue Website

Organizer

Balsan
Email:
sanna.rousu@balsan.fi
View Organizer Website