Ladataan Tapahtumat

Bralevan virkistyspäivä

20 toukokuun, 2022 @ 08:00 - 16:00

Tervetuloa kaikille yhteiseen virkistyspäivään Vauhtifarmille!

Tilaisuus on normaali työpäivä (lue: pakollinen). Rakennamme koko ajan vahvemmaksi yhtä yhteistä Bralevaa, ja tällaiset vapaamuotoisemmatkin tilaisuudet ovat sen saavuttamiseksi erittäin tärkeitä. Sen vuoksi poisjääminen on sallittua vain perustellusta syystä (esim. loma sovittuna, työnjohdon kanssa sovittu päivystämään jääminen). Jos jostain perustellusta syystä et pääse osallistumaan,keskustele asiasta erikseen Janitan kanssa.
ILMOITA VALITSEMASI AKTIVITEETTI (TAI PERUSTELTU POISJÄÄMISESI) VIIMEISTÄÄN 3.5.2022!

Valitse allaolevista vaihtoehdoista (”ilmaislipuista”) YKSI itsellesi mieluisin aktiviteetti (joissain on ns. settinä useampi laji). Osassa aktiviteeteista on rajattu osallistujamäärä, ja nopeat syövät hitaat eli kun ryhmä on täynnä, siihen ei voi enää ilmoittautua 🙂 Mikäli johonkin aktiviteettiin ei tule vähimmäismäärän mukaista osallistujamäärää, ollaan ko. aktiviteettiin ilmoittautuneisiin henkilöihin erikseen yhteydessä uuden valinnan tekemiseksi. Lisäksi lajivalinnan jälkeen kysytään allergiat/ruokavalioasiat sekä bussikuljetuksen lähtöpaikka. Myös jatkoille osallistumista tiedustellaan jo etukäteen.

HUOM! Ilmoita yksi henkilö kerrallaan, eli jos olet kiltti ja ilmoitat mukaan itsesi lisäksi myös kavereita, tee jokaisesta erikseen ilmoittautuminen (klikkaamalla uudelleen Ilmoittaudu, syötä tiedot, Finish).

Varustelu: Tulkaa jo valmiina säänmukaisin ulkoiluvaattein, sillä Vauhtifarmin pukutilat eivät sovellu isolle ryhmälle samaan aikaan. Lisävarusteita tarvitset mukaan mahdollisesti korkeintaan toiset kengät, jos on kovin rapainen keli. Sateen sattuessa jokaisella tulee olla omat sadevaatteet ja saappaat mukana.

Päivän aikataulu tarkemmin:
n. klo 07:45/08:00 (tarkentuu) bussikyydit Soukasta/Larusta
klo 09.00-09.30 Vauhtifarmin aamukahvit + täytetty croissant
klo 09.30-10.00 Elämykseen briiffaus ja ryhmiin jakautuminen
klo 10.00-12.00 Maalaisrace: 8-10 eri tiimiä kisaavat leikkimielisesti toisiaan vastaan maalaistyyppisillä rasteilla
klo 12.00-13.00 Lounasbuffet + maalaisracen voittajan julistus
klo 13.00-15.30 Omavalintainen aktiviteetti
klo 15.30-16.00 Kahvit + pullat ja kiitos päivästä!
klo 16:00 bussikyydit takaisin Soukkaan ja Laruun (sama paluu- kuin lähtöpaikka)
(klo 20:00 jatkot Ravintolalaiva Wäiskissä Helsingin keskustassa (jatkoille jokainen kulkeutuu omia reittejään, tarjoiluna pientä snacksia, paikalta voi omakustanteisesti ostaa ruokaa))

Jaa tapahtuma

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisätiedot

Päivämäärä:
20 toukokuun, 2022
Aika:
08:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä