Ladataan Tapahtumat

”Kesälle kiitos” – Päiväretriitti Oulun Pikisaaressa

22 elokuun, 2021 @ 09:30 - 16:00

Täyshoitopäivä sinulle joogan, musiikin, hyvän ruuan merkeissä voimauttavassa ympäristössä. Teemana tällä päiväretriitillä on Kiitos kesälle – taltioimme kesän kehoon ja mieleen kiittäen. Tutustumme myös joogan sisartiede Ayurvedaan, mitä se voi tarkoittaa sinulle? Voit olla joogatiesi alussa tai jo pitkällä. Päivitämme yhdessä mitä lisää jooga ja ayurveda voivat tuoda sinulle.

AIKA: Sunnuntai 22.8.2021 kl 9.30-16

PAIKKATurusensaha, Oulu, Pikisaari.

OHJELMA: Voimauttavaa ja palauttavaa joogaa ja äänielämystä ja musiikkia, kts tarkka päivän sisältö https://www.balsan.fi/

HINTA: Päivän ohjelma 75€ + lounas, kahvit ja 2xvälipalat 15€ eli yhteensä 90€. Voit myös tuoda omat eväät. Maksuvälineinä käy myös Smartum, Epassi ja Edenred (ota yhteys Sannaan). 

LISÄTIEDOT: sanna.rousu@balsan.fi

PERUUTUSEHDOT: Ilmoittautuminen on sitova, esteen sattuessa voit myydä lippusi eteenpäin. Mikäli koronan tai muun takia joudutaan tapahtuma perumaan niin voit osallistua uutena ajankohtana tai maksu palautetaan.

OPPAAT: Oppaina päivässä toimivat Sanna Rousu ja Keijo Särkijärvi. Sanna on joogaopettaja (RYT-200), jonka mielestä joogan ilo, lempeys ja voima kuuluu ihan kaikille. Keijo on muusikko, säveltäjä ja laulujen tekijä, joka uskoo äänen voimaan ja tietää että kaikilla meillä on syy käyttää omaa ääntä aivan yhtälailla kuin nauttia siitä.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
ei enää saatavilla

Jaa tapahtuma

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisätiedot

Päivämäärä:
22 elokuun, 2021
Aika:
09:30 - 16:00
Hinta:
75,00€ - 90,00€
Kotisivu:
https://www.balsan.fi/kes%C3%A4n-kynnyksell%C3%A4---cityretriitti-oulussa-9-5-21

Paikka

TurusenSaha
Pikisaarentie 10
Oulu, Pohjois-Pohjanmaa 90100 Suomi
+ Google Map
Näytä Paikka WWW-sivusto

Järjestäjä