Ladataan Tapahtumat

Lempeyden joogailtapäivä 19.3.

19 maaliskuun @ 13:00 - 17:00

Tule kokemaan lempeyden joogan hyvää tekevä voima yhdistettynä rentouttavaan sointukylpyyn ja keho-mieltä tasapainottaviin hengitysharjoituksiin. Lempeyden Joogailtapäivässä pääset tutustumaan Heartful Yogaan, lempeyden joogaan, joka auttaa palautumaan arjen kiireistä yksilöllisesti omista lähtökohdistasi, hyödyntäen kehosi viisautta ja itsemyötätunnon lempeää voimaa. Lempeillä pranayama eli hengitysharjoituksilla syvennämme edelleen keho-mieliyhteyttä ja opit keinoja mielen tyynnyttämiseksi. Päivän päätteeksi laskeudumme sointukylpyyn, annamme äänimaljojen hoitaa lempeästi ja saattaa sinut syvärentouttavalle äänimatkalle.

Aika: lauantai 19.3.2022 klo 13-17

Paikka: Niilontie 24, 90120 Oulu

Ohjelma:

13.00-14.30 Heartful Hatha ja Lempeä Pranayama

14.30-15.00 Tauko, teetä ja pientä naposteltavaa

15.00-16.30 Heartful Yin ja Rentouttava Sointukylpy

16.30-17.00 Loppupiiri

Hinta: 69 EUR (sis ALV 10%)

Kenelle: Tämä joogailtapäivä sopii kaikille, jotka tarvitsevat lempeyttä elämäänsä, eli juuri sinulle! Harjoitukset soveltuvat kaikille riippumatta siitä oletko joogapolkusi alussa tai jo kokeneempi joogaaja. Sointukylpyä ei suositella, jos sairastat syöpää ja syöpähoidot ovat vielä käynnissä, tai jos sinulla on sydämentahdistin. Jos sinulla on liikuntarajoitteita tai jokin terveydentilaasi liittyvä asia mietityttää, niin ota rohkeasti yhteyttä. Raskaana olevat ovat tervetulleita joogaan ja sointukylpyyn. sanna.rousu@balsan.fihannelesyoga@gmail.com

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, esteen sattuessa voit myydä lippusi eteenpäin. Mikäli tapahtuma joudutaan koronan tai muun syyn takia perumaan, voit joko osallistua uutena ajankohtana tai maksu palautetaan.

Ohjaajat: Joogailtapäivän ohjaajina toimivat Sanna Rousu ja Hannele Savela. Sanna on joogaopettaja (RYT-500), jonka mielestä joogan ilo, lempeys ja voima kuuluu ihan kaikille. Hannele on Heartful Yogan (www.heartfulyoga.fi) kouluttama joogaopettaja (RYT-200), jolle jooga on lempeyden, elinvoiman ja elämänilon lähde, joka saa harjoittajansa säteilemään.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Retriittimaksu
Sisältää ohjelman ja tarjoilun yhdelle henkilölle
69,00 (sis.alv)
16 saatavilla

Jaa tapahtuma

4733608
DD
päivää
HH
tuntia
MM
min
SS
sek

Lisätiedot

Päivämäärä:
19 maaliskuun
Aika:
13:00 - 17:00
Hinta:
69,00€
www.balsan.fi

Paikka

ONV
Niilontie 24
Oulu, 90120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Balsan
Sähköposti:
sanna.rousu@balsan.fi
Näytä Järjestäjän kotisivut