Ladataan Tapahtumat

Loikkaa mukaan Liikkuvaan varhaiskasvatukseen

17 helmikuun, 2022 @ 12:30 - 13:30

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan perehdytystä Liikkuva varhaiskasvatus –ohjelmasta!

Tilaisuus järjestetään torstaina 17.2.2022 klo 12.30-13.30 Teams –yhteydellä.

Varhaiskasvatuksen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on laajan asiantuntijaverkoston ja satojen pilottipäiväkotien yhteistyöllä kehitetty valtakunnallinen liikkumis- ja hyvinvointiohjelma. Ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle liikkumisen ilo sekä riittävä päivittäinen fyysinen aktiivisuus. Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikunnan iloon.

Maksuton valtakunnallinen ohjelma tarjoaa varhaiskasvattajille välineitä lasten liikkumisen lisäämiseen sekä oman työn kehittämiseen varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden (VASU) ja varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositusten pohjalta. Ohjelma tarjoaa konkreettisia askelmerkkejä fyysisesti aktiivisen oppimisympäristön sekä toimintakulttuurin luomiseen.

Tässä webinaarissa käydään läpi, mikä on Liikkuva varhaiskasvatus –ohjelma, kuinka pääsette mukaan ja mitä tukimateriaaleja ohjelma tarjoaa. Lisäksi saat ideoita ja vinkkejä, mistä lähteä liikkeelle.

Webinaari sopii kaikille Liikkuva varhaiskasvatus –ohjelmasta kiinnostuneille henkilöille. Voitte jo olla mukana ohjelmassa, mutta kaipaatte pientä sparrausta liikkeen lisäämiseen tai voitte tulla kuulemaan, kuinka juuri te pääsette mukaan.

Tilaisuus on avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.ingo.fi. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.2.2022.

Jaa tapahtuma

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisätiedot

Päivämäärä:
17 helmikuun, 2022
Aika:
12:30 - 13:30
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:

Paikka

Webinaari
Teams / Zoom / Whereby
Cloud,

Järjestäjä