Loading Events

Loikkaa mukaan Liikkuvaan varhaiskasvatukseen

February 17, 2022 @ 12:30 - 13:30

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan perehdytystä Liikkuva varhaiskasvatus –ohjelmasta!

Tilaisuus järjestetään torstaina 17.2.2022 klo 12.30-13.30 Teams –yhteydellä.

Varhaiskasvatuksen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on laajan asiantuntijaverkoston ja satojen pilottipäiväkotien yhteistyöllä kehitetty valtakunnallinen liikkumis- ja hyvinvointiohjelma. Ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle liikkumisen ilo sekä riittävä päivittäinen fyysinen aktiivisuus. Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikunnan iloon.

Maksuton valtakunnallinen ohjelma tarjoaa varhaiskasvattajille välineitä lasten liikkumisen lisäämiseen sekä oman työn kehittämiseen varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden (VASU) ja varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositusten pohjalta. Ohjelma tarjoaa konkreettisia askelmerkkejä fyysisesti aktiivisen oppimisympäristön sekä toimintakulttuurin luomiseen.

Tässä webinaarissa käydään läpi, mikä on Liikkuva varhaiskasvatus –ohjelma, kuinka pääsette mukaan ja mitä tukimateriaaleja ohjelma tarjoaa. Lisäksi saat ideoita ja vinkkejä, mistä lähteä liikkeelle.

Webinaari sopii kaikille Liikkuva varhaiskasvatus –ohjelmasta kiinnostuneille henkilöille. Voitte jo olla mukana ohjelmassa, mutta kaipaatte pientä sparrausta liikkeen lisäämiseen tai voitte tulla kuulemaan, kuinka juuri te pääsette mukaan.

Tilaisuus on avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.ingo.fi. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.2.2022.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
February 17, 2022
Time:
12:30 - 13:30
Cost:
Free
Event Category:

Venue

Webinaari
Teams / Zoom / Whereby
Cloud,

Organizer