Ladataan Tapahtumat

Rentoutus ja rauha – joogaworkshop 27.11.

27 marraskuun, 2021 @ 13:00 - 16:00

Ihana iltapäivä sinulle, koska juuri sinä olet sen ansainnut <3 Teemana tässä workshopissa on rentoutuminen ja rauha – keholle, mielelle ja sielulle. Teemme lempeän pitkän joogaharjoituksen hengitysharjoituksineen ja sen jälkeen laskeudumme äänimaljojen, koshien, gongin ja muiden instrumenttien syvärentouttavalle matkalle.

Tähän workshopiin voit tulla ilman mitään ennakko-osaamista. Mukaan vain joogamatto, tyyny, peitto ja mukavat vaatteet.

AIKA: Lauantaina 27.11.2021 kl 13-16

PAIKKA: Niilontie 24, 90120 Oulu. (Heinäpää)

OHJELMA:

13-14.30 Jooga ja pranayama – lempeä, avaava ja palauttava harjoitus

Teetauko

15-16 Syvärentouttava sointukylpy

HINTA: Koko workshop 45€

LISÄTIEDOT: Sointukylpyä ei suositella jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä, tai jos sinulla on sydämentahdistin. Jos sinulla on liikuntarajoitteita tai jokin terveydellinen asia mietityttää, niin ota yhteyttä sanna.rousu@balsan.fi. Raskaana olevat ovat tervetulleita joogaan ja sointukylpyyn.

PERUUTUSEHDOT: Ilmoittautuminen on sitova, esteen sattuessa voit myydä lippusi eteenpäin. Mikäli koronan tai muun takia joudutaan tapahtuma perumaan niin voit osallistua uutena ajankohtana tai maksu palautetaan.

OPPAAT: Oppaina toimivat Sanna Rousu ja Keijo Särkijärvi. Sanna on joogaopettaja (RYT-500), jonka mielestä joogan ilo, lempeys ja voima kuuluu ihan kaikille. Keijo on muusikko, säveltäjä ja laulujen tekijä, joka uskoo vahvasti äänen voimaan.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
ei enää saatavilla

Jaa tapahtuma

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisätiedot

Päivämäärä:
27 marraskuun, 2021
Aika:
13:00 - 16:00
Hinta:
Vapaa - 45,00€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
www.balsan.fi

Paikka

ONV
Niilontie 24
Oulu, 90120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Balsan
Sähköposti:
sanna.rousu@balsan.fi
Näytä Järjestäjän kotisivut