Ladataan Tapahtumat

Supernanny Pia Penttala Muurame ti 21.3.

21 maaliskuun @ 17:00 - 20:30

Moikka sinä vanhempi, arjen sankari!

Suomen Supernannynä tutuksi tullut Pia Penttala tulee antamaan eväitä hieman mukavampaan perhe-elämään Muuramesaliin (Nisulantie 5, Muurame) tiistaina 21.3. Luentoja on kaksi klo 17 ja klo 19. Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille vanhemmille, isovanhemmille ja kasvattajille ja se on osa Elina Tammivuoren (KESK) eduskuntavaalikampanjaa.

Elina on itse neljän lapsen äiti ja tietää, että arki ei aina ole välttämättä ihan pelkkää auvoa. Elina päätti heti ehdokaskaavakkeen täytettyään tilata Pian kylään Muurameen. Jokainen vanhempi kaipaa kannustusta ja joskus myös neuvoja. Illan aikana on tarkoitus tarjota käytännönläheisiä vinkkejä ja kannustusta perhe-elämään huippuammattilaisen toimesta.

Pia Penttala on erityistason perhe- ja psykoterapeutti ja lastensuojelun ammattilainen. Hän on tullut monelle perheelle tutuksi Suomen Supernanny -televisiosarjasta, jossa hän vierailee tavallisten perheiden luona antamassa ammattiapua lasten kasvatuksen haasteisiin ja arjen ongelmakohtiin. Omassa arjessaan Penttala vastaa lastensuojeluyksiköstä. Yksikköön kuuluu kaksi pienryhmäkotia eri-ikäisille lapsille neuropsykiatrisen ja psykiatrisen kuntoutuksen viitekehyksellä.

Olet lämpimästi tervetullut!

-Elina

Jaa tapahtuma

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisätiedot

Päivämäärä:
21 maaliskuun
Aika:
17:00 - 20:30
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.elinatammivuori.fi

Paikka

Muuramen Kulttuurikeskus
Nisulantie
Muurame, 40950 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Elina Tammivuori
Sähköposti:
elina.tammivuori@hotmail.com