Ladataan Tapahtumat

Yin ja äänimaljat – tasapainoisena kesään työpaja 14.5.

14 toukokuun, 2022 @ 13:00 - 15:30

Keväisen luonnon valtava energia ja ylenpalttinen valo saattavat ottaa meistä yliotteen, jonka saatat kokea kevätväsymyksenä, vaikka toisaalta juuri tämä energia ympärillä kannatteleekin! Tervetuloa tasapainottamaan itsesi kevään kanssa ja valmistamaan kehosi kesän kukoistukseen. Yin-joogaharjoitus yhdistettynä äänimaljojen syvähoitavaan vaikutukseen takaavat kehosi palautumisen ja tasapainottumisen oman vahvuutesi äärelle. Ohjaamme sinut tuettuihin asanoihin ja hengitykseen niin että pystyt vastaanottamaan ihastuttavan kevätvalon ja ympäristön energian. Äänimaljojen värähtely saattaa asanoiden vaikutukset solutasolle asti. Päätämme harjoituksen syvärentouttavaan sointukylpyyn.

Aika: lauantai 14.5.2022 klo 13-15.30

Paikka: Niilontie 24, 90120 Oulu

Ohjelma:

  • 13.00-14.45 Yinjooga yhdistyen äänimaljahoitoon
  • 14.45-15.15 Syvärentouttava sointukylpy
  • 15.15-15.30 Loppupiiri teen kera

Hinta: Ilmoittautuminen 7.5. saakka 59€ (ALV 10%), sen jälkeen mikäli paikkoja riittää 69€ (ALV10%)

Kenelle: Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Huomioithan kuitenkin, että työpaja ei sovellu akuuteissa lääketieteellistä hoitoa vaativissa tilanteissa. Varmistathan osallistumisesi hoitavalta taholta. Jos sinulla on liikuntarajoitteita tai jokin terveydentilaasi liittyvä asia mietityttää, niin ota rohkeasti yhteyttä. Raskaana olevat ovat tervetulleita yinjoogaan ja sointukylpyyn. sanna.rousu@balsan.fiannamyoga@outlook.com

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, esteen sattuessa voit myydä lippusi eteenpäin. Mikäli tapahtuma joudutaan koronan tai muun syyn takia perumaan, voit joko osallistua uutena ajankohtana tai maksu palautetaan.

Ohjaajat: Työpajan ohjaajina toimivat Sanna Rousu ja Anna-Maija Kiviniemi. Sanna on joogaopettaja (RYT-500) ja äänimaljahoitaja, jonka mielestä joogan ilo, lempeys ja voima kuuluu ihan kaikille. Anna-Maija on fysioterapeutti/joogaopettaja (RYT200) sekä AcuYin -joogan kehittäjä, joka yhdistää syvälämmintä kohtaavaa joogaohjausta sekä pitkän linjan fysioterapiaosaamista.

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
ei enää saatavilla

Jaa tapahtuma

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisätiedot

Päivämäärä:
14 toukokuun, 2022
Aika:
13:00 - 15:30
Hinta:
Vapaa - 59.00€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.balsan.fi

Paikka

ONV
Niilontie 24
Oulu, 90120 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Balsan
Sähköposti:
sanna.rousu@balsan.fi
Näytä Järjestäjän kotisivut