Yyy – kaa – koo ja lähtöön valmis oot

Miten INGO voi auttaa sinua?

Alun perin Suomen urheiluseuroille kehitetty räätälöity järjestelmä on nyt kaikkia varten toteutettu tapahtumapalvelu. Kymmenet tuhannet suomalaiset ovat lähteneet juoksemaan, uimaan tai vaikkapa painimaan INGO järjestelmän kautta. Nyt tämä palvelu on kaikkien tavoitettavissa. Tapahtuma voi toki olla ihan mikä vain tikkakisoista lasten leireihin.

Myös tuotteiden myynti on tulevaisuudessa mahdollista. KYLLÄ, tuotehallinnan ja verkkokauppajärjestelmän avulla pystyt lisäämään tapahtumaan myytäviä tuotteita.

Hinnoittelun periaate

Ideana on ollut tehdä palvelu, joka poistaa järjestäjiltä viimeisetkin syyt jatkaa laskujen lähettelyä ja Excelin selaamista. Järjestelmä on yksinkertainen ja täysin järjestäjän hallinnassa. Silti hinnoittelu pidetään niin alhaisena kuin mahdollista, jotta pienilläkin seuroilla on mahdollista sitä käyttää.

Ilmainen tapahtuma on todellakin ilmainen ja maksullisissa tapahtumissa kulu on käytännössä vähemmän kuin millään pankkimaksulla suomessa pystyisi maksamaan. Ideana on pitää hinta alhaisena kevyille henkilöstökuluilla ja mainosmahdollisuudella, ns. ”kuningasmainoksella”. Kuningasmainosta käyttävä järjestäjä saattaa jopa itse päästä tienaamaan ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Viimeisimmät tapahtumat

Alla näet viimeisimmät tehdyt julkiset tapahtumat. Tapahtumaa klikkaamalla näet myös järjestäjän tarkemmat tiedot.