Oma sivu

Jos olet ensimmäistä kertaa liikenteessä, niin ihan ensimmäisenä haluat toki täydentää järjestäjän tiedot ja kytkeä mahdollisesti maksuväylän myös!

Jatka tästä profiiliasetuksiin.

Jos ja kun olen tapahtumajärjestäjä henkeen ja vereen, on aika luoda uusi tapahtuma! Tapahtuman luominen on ihan parin askeleen juttu, mutta ethän unohda tehdä tapahtumalle myös liput, olivat ne sitten ilmaisia tai maksullisia.

Kaikki pitää opetella ainakin kerran, mutta joskus on syytä vähän kerrata myös. Täältä löydät jäsenneltynä ohjeita mitkä auttavat sinua INGON käyttämisen kanssa.

Ehkä vilkaisun arvoista asiaa.

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

Pikaohjeet

Tapahtumajärjestäjän asetukset

Täältä löydät tiedot ja asetukset joilla säädät omat tapahtumajärjestäjän oikeudet ajan tasalle. Klikkaa alla olevaa nappia ja siirry asetuksiin seuraten alla olevia ohjeita:

  • Yhdistä profiilisi Stripe-tilin kanssa (jos sinulla ei ole vielään Stripe-tiliä, luo sellainen tästä linkistä). Liittämällä tapahtumanjärjestäjän profiilisi Stripe -tiliisi saat jatkossa rahat tilillesi lipunmyynnistä ja tuotteista automaattisesti.
  • Täytä tapahtumajärjestäjän perustiedot, kuten nimi, myyjän tiedot ja kuvaukset.
  • Tallenna profiilin asetukset.

 

Tapahtumajärjestäjän asetuksiin

Stripe tili

Luo itsellesi Stripe -tili vain jos aikomuksesi on luoda maksullisia tapahtumia.

Stripe hoitaa Ingon maksuliikenteen ja mahdollistaa asiakkaidesi lipun ostamisen tapahtumiisi, sekä voit seurata myyntiä ja rahaliikennettä sen avulla.

Luo Stripe tili täällä ja aktivoi se seuraamalla Stripen ohjeita.

Hallintapaneeli

Hallintapaneelissa muokkaat kokonaisvaltaisesti omia tietojasi, sekä luot tapahtumia ja tuotteita. Hallintapaneelin osa-alueiden tarkemmat ohjeet tulossa pian!

Siirry hallintapaneeliin tästä