Loading Events

Palauttava jooga + äänimaljarentoutus

February 4 @ 13:00 - May 20 @ 15:15

Palauttava jooga auttaa sinua palauttamaan itsesi luonnolliseen, levolliseen tilaan. Viivymme lempeissä, apuvälinein tuetuissa asanoissa pitkään mutta turvallisesti. Keskitymme hengityksen pitenemiseen. Annamme hermoston rauhoittua, laskemme kierroksia. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Äänimaljarentoutuksessa pääset lepäämään viltin lämpöön.  Tiibetiläiset äänimaljat syvärentouttavat ja hoitavat sinua. Lisänä vielä gongi, koshit, thingsat ja sadekeppi vievät sinut äänimatkalle.  Soitto on lempeää – joka kerta kokemus on erilainen. Äänet rauhoittavat niin että saatat jopa nukahtaa.

Tarvitset mukaan rennot ja lämpöiset vaatteet, villasukat. Ota mukaan oma joogamatto, tyyny ja/tai bolsteri + viltti! Lainaan jos sinulta ei löydy omia. HOW

AIKA: Lauantaisin 4.2., 25.2., 25.3., 22.4., 20.5. klo 13-15.15

Aikataulu: Jooga 13-14.15 ja äänimaljarentoutus 14.15-15.15.

PAIKKA: Yasmine Ry:n sali, Isokatu 84, 90120 Oulu. Käynti sisäpihalta. Parkkipaikkoja teiden varsilla.

HINTA: Yhteensä jooga+äänimalja 35€. Pelkkä jooga 15€ ja pelkkä äänimalja 25€/krt. Voit maksaa myös Smartum, ePassi tai EdenRed korteilla (ilmoittautuminen spostilla/viestillä mikäli maksat liikuntaeduilla).

LISÄTIEDOT:  Sointukylpyä ei suositella jos sairastat syöpää ja sinulla syöpähoidot vielä käynnissä, tai jos sinulla on sydämentahdistin. Jos sinulla on liikuntarajoitteita tai jokin terveydellinen asia mietityttää, niin ota yhteyttä sanna.rousu@balsan.fi. Raskaana olevat ovat tervetulleita joogaan ja sointukylpyyn.

PERUUTUSEHDOT: Ilmoittautuminen on sitova, esteen sattuessa voit myydä lippusi eteenpäin. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan niin voit osallistua uutena ajankohtana tai maksu palautetaan.

OHJAAJA: Sanna Rousu on kouluttautunut äänimaljahoitaja, ja joogaopettaja.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Share This Event

Details

Start:
February 4 @ 13:00
End:
May 20 @ 15:15
Cost:
15,00€ – 35,00€
Website:
www.balsan.fi

Venue

Yasmine ry:n sali
Isokatu 84
Oulu, 90120
+ Google Map

Organizer

Balsan
Email:
sanna.rousu@balsan.fi
View Organizer Website