Loading Events

Uudenkuun Naistenpäivä – Goddess Flow + Sointu-Yin 

August 27, 2022 @ 13:30 - 18:00

Uusi kuu on manifestaation, luomisen, uuden itämisen ja istuttamisen aikaa. Tule mukaan Uuden Kuun päiväretriittiin,  jossa astumme elämän virtaan yhdessä – pudotamme taakat harteiltamme, poltamme turhat huolet, kevennämme oloamme, rentoudumme ja luomme uutta energiaa syksyä varten.

Tule hakemaan voimaa ja rentoutumista arkeesi! Juhlitaan elämää yhdessä siskojen kanssa! Kaikki naiset ja naisenmieliset ovat tervetulleita!

☆♀☾ Päivän aloittaa Anun Goddess Flow -tunti, jossa jooga yhdistyy vapaaseen liikkeeseen. Harjoituksessa voit astua läpi tulen portaalin, polttaa vanhat kuonat ja lopulta saapua hunajaiseen runsauteen! Tällä embodied tyyppisellä  flow -matkalla voit tutustua sisäiseen jumalattareesi – Durgan, Kalin ja Lakshmin energioissa. Sytytä siis tulesi ja anna sen roihuta. Katkaise siteet kaikkeen turhaan ja löydä perille omaan sisäiseen runsauteesi ja rauhaan. Tällä tunnilla liikutaan paikoin reippaastikin ja käytetään myös ääntä. Tämä Natural High -festareillakin salillisen naisia villinnyt sessio sopii ihan kaikille jumalattarille. Anun tunneilla on salliva, hyväksyvä ja vertailusta vapaa tunnelma, joten saat tulla vapautumaan, irrottelemaan ja liikkumaan juuri sellaisena jumalattarena kuin olet! Roarrr!

♡♀☾ Goddess Flown jälkeen pidämme pienen tauon, jonka aikana on tarjolla teetä ja pientä purtavaa. Voit ottaa mukaan luonnollisesti myös omia eväitäsi mikäli niin haluat. Tauolla voit vapaasti jutella ja kysyä jos harjoituksista tai muusta tai vain viettää rennosti aikaa yhdessä kanssamme.

☯♀☾ Sitten laskeudumme hermostoa hellivään embodied tyyppiseen Yin-jooga harjoitukseen, jossa avautuu autenttinen ja herkkä yhteys itseen – koko olemuksesi tarpeisiin, syvimpiin toiveisiin ja manifestaation mahdollisuuksiin. Saat levätä ja rentoutua – antautua pehmeän liikkeen ja yin-asentojen vietäväksi elämän virtaan.

♾️♀☾ Yin harjoitus sulautuu Sannan suloiseen sointukylpyyn. Sointukylpy syvärentouttaa, palauttaa ja hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti. Sanna soittaa hoitavasti Tiibetiläisiä  äänimaljoja, gongeja, kosheja, thingsoja ja sadekeppiä. Soitto on lempeää ja saat matkata ihanasti hoitavan äänen viemänä – jokainen sointukylpykokemus on autenttinen ja erilainen, mutta aina rentouttava. Äänet rauhoittavat niin että saatat jopa nukahtaa. Voit siis antaa itsesi ja hermostosi levätä rauhoittavassa äänimaisemassa harjoitusten päätteeksi.

◌♀☾ Päätämme Uuden Kuun Naistenpäivän vapaamuotoiseen naistenpiiriin, jossa voit (halutessasi) jakaa jotain kokemuksestasi muidenkin kanssa. Yhdessä toisia peilaten ja jakaen kokemuksesi voi laajentua ja muuttua vieläkin merkittävämmäksi. Yhdessä olemme enemmän! Tässä osiossa voit siis jakaa tuntojasi, mutta muistathan, että sinulla on myös oikeus vain olla ja kuunnella ja tunnustella harjoitusten jälkeistä oloa ihan itseksesikin vain, koska tämä päivä on SINULLE ♡

Mukaan tarvitset joogamaton, juomapullon, kirjoitusvälineet ja mikäli sinulla on helposti kuljetettavissa esimerkiksi joogablokit ja bolsteri tai istumatyyny, ne kannattaa ottaa mukaan. Meillä on käytössämme jonkin verran lainamattoja ja välineitä, mutta voi olla hyvä ottaa myös omia mukaan jos mahdollista.

HINTA 69€ – sisältä päivän opetuksen, äänimatkan ja pientä purtavaa

Otamme vastaan myös yleisimpiä liikuntaseteleitä (Smartum, ePpassi, Edenred). Ilmoittauduthan ILMAISLIPULLA kun maksat liikuntaeduilla.

Tule mukaan keräämään eväitä syksyn arkeen Anun ja Sannan kanssa!

Hox! Mikäli tunnet että tämä työpaja palvelisi sinua, mutta olet pienituloinen ja et siksi voisi osallistua, ota meihin yhteyttä sähköpostilla anukaroliinayoga@gmail.com  niin voimme keskustella hinnanalennuksesta.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
August 27, 2022
Time:
13:30 - 18:00
Cost:
Free – 69.00€
Website:
www.balsan.fi

Venue

Tapahtumakellari Pohoja
Uusikatu 35
Oulu, 90100 Suomi
+ Google Map

Organizer

Balsan
Email:
sanna.rousu@balsan.fi
View Organizer Website